Apart Imobil Telefon

Locul care

se va numi

Casa

Cele mai bune oferte

  • 99.4
  • 4/10 etaj
  • 3 camere
  • 76
  • 8/10 etaj
  • 3 camere

Complexe rezidențiale

Complex Locativ Melestiu

Complexul locativ “Melestiu” este un complex rezidențial confortabil, de dimensiuni nu prea mari, situat chiar în centrul capitalei, la câțiva pași de faimoasa atracție a orașului – Parcul „Valea Trandafirilor”.

Mai mult ...
Complex Locativ Sprâncenoaia

Complexul locativ “Sprâncenoaia” este un complex rezidențial modern, cu dezvoltare rapidă. Este situat în cartierul Telecentru, la doar câteva minute distanță de centrul capitalei.

Mai mult ...
Complex Locativ Nicolae Milescu Spataru

Complexul locativ “Nicolae Milescu Spataru” este un complex rezidențial modern și practic, situat într-o zonă de periferie a cartierului Ciocana. Complexul rezidențial este format din 4 blocuri, fiecare fiind împărțit în 11 etaje locative.

Mai mult ...
Vezi mai mult

Blog

21 septembrie 2021

6 idei neobișnuite pentru decorarea camerei unui elev

6 idei neobișnuite pentru decorarea camerei unui elev

Mai mult ...
09 august 2021

Decor: Oglinzi în interior

Oglinzile sunt un lucru esențial care trebuie să fie prezent în orice casă. Astăzi este dificil să ne imaginăm un hol, o baie sau un dressing fără ele. Mai mult, oglinzile mici pot servi drept decor original pentru pereți, dacă sunt folosite în compoziții spectaculoase.

Mai mult ...
05 iulie 2021

Finisarea apartamentului: Tapet sau vopsea?

Dacă ați renovat vreodată locuința dumneavoastră, cu siguranță v-ați confruntat cu întrebarea: cu ce să finisați pereții — să lipiți tapet sau să dați cu vopsea? Alegerea depinde de preferințele personale, de buget și de conceptul general al interiorului dvs. Să aruncăm o privire la avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni în parte.

Mai mult ...
Vezi mai mult