Apart Imobil Telefon

Locul care
se va numi
Casa

Cele mai bune oferte

  • 99.4
  • 4/10 etaj
  • 3 camere
  • 76
  • 8/10 etaj
  • 3 camere

Complexe rezidențiale

Complex Locativ Melestiu

Complexul locativ “Melestiu” este un complex rezidențial confortabil, de dimensiuni nu prea mari, situat chiar în centrul capitalei, la câțiva pași de faimoasa atracție a orașului – Parcul „Valea Trandafirilor”.

Mai mult ...
Complex Locativ Sprâncenoaia

Complexul locativ “Sprâncenoaia” este un complex rezidențial modern, cu dezvoltare rapidă. Este situat în cartierul Telecentru, la doar câteva minute distanță de centrul capitalei.

Mai mult ...
Complex Locativ Nicolae Milescu Spataru

Complexul locativ “Nicolae Milescu Spataru” este un complex rezidențial modern și practic, situat într-o zonă de periferie a cartierului Ciocana. Complexul rezidențial este format din 4 blocuri, fiecare fiind împărțit în 11 etaje locative.

Mai mult ...
Vezi mai mult

Blog

04 aprilie 2022

Avantajele unui apartament într-un bloc nou

Cumpărarea unui imobil este un pas important pe care mulți oameni încearcă să îl facă de ani de zile.

Mai mult ...
29 decembrie 2021

Anul nou în stil scandinav

Nu ezitați să așezați cadourile ambalate sub brad. Oaspeții, care își vor căuta pe furiș numele pe foițele atașate la cutii, vor aștepta cu nerăbdare să-și primească darurile.
Fiecare dintre aceste sfaturi va spori intensitatea emoțiilor din ajun de sărbători. Cu cât mai multă atenție veți acorda pregătirilor, cu atât rezultatele vor fi mai bune. Rețineți că decorul scandinav trebuie să fie lejer, fără prea mult efort. Cât mai multă creativitate și îndrăzneală. Faceți ceea ce credeți că este corect. Decorul pentru sărbătorile de iarnă este menit, întâi și-ntâi, să aducă bucurie!

Mai mult ...
21 octombrie 2021

5 materiale considerate a nu fi practice (dar care de fapt sunt!)

Desființăm miturile populare și oferim soluții pentru probleme atât de controversate precum pereții albi, suprafețele în culori deschise și altele.

Mai mult ...
Vezi mai mult