Apart Imobil Telefon

Locul care

se va numi

Casa

Cele mai bune oferte

Complexe rezidențiale

Complex Locativ Melestiu

Complexul locativ “Melestiu” este un complex rezidențial confortabil, de dimensiuni nu prea mari, situat chiar în centrul capitalei, la câțiva pași de faimoasa atracție a orașului – Parcul „Valea Trandafirilor”.

Mai mult ...
Complex Locativ Sprâncenoaia

Complexul locativ “Sprâncenoaia” este un complex rezidențial modern, cu dezvoltare rapidă. Este situat în cartierul Telecentru, la doar câteva minute distanță de centrul capitalei.

Mai mult ...
Complex Locativ Nicolae Milescu Spataru

Complexul locativ “Nicolae Milescu Spataru” este un complex rezidențial modern și practic, situat într-o zonă de periferie a cartierului Ciocana. Complexul rezidențial este format din 4 blocuri, fiecare fiind împărțit în 11 etaje locative.

Mai mult ...
Vezi mai mult

Blog

05 iulie 2021

Finisarea apartamentului: Tapet sau vopsea?

Dacă ați renovat vreodată locuința dumneavoastră, cu siguranță v-ați confruntat cu întrebarea: cu ce să finisați pereții — să lipiți tapet sau să dați cu vopsea? Alegerea depinde de preferințele personale, de buget și de conceptul general al interiorului dvs. Să aruncăm o privire la avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni în parte.

Mai mult ...
03 iunie 2021

Lista actelor necesare vânzării unui bun imobil

Dacă ați luat decizia de a vinde apartamentul, casa la sol sau un teren, prima întrebare care apare este: Ce acte sunt necesare și unde mă adresez prima dată?

Mai mult ...
18 mai 2021

Idei de decorațiuni pentru camera copiilor

DECORAREA CAMEREI PENTRU COPII-O PROVOCARE? Dacă tot ne apropiem de începerea anului școlar, alături de alegerea rechizitelor pentru cei mici, alegerea dormitorului pentru copii poate reprezenta …

Mai mult ...
Vezi mai mult