Apart Imobil Telefon

Avantajele unui apartament într-un bloc nou

04.04.2022

Cumpărarea unui imobil este un pas important pe care mulți oameni încearcă să îl facă de ani de zile.

Piața abundă în diverse opțiuni pentru diferite categorii de cumpărători. Există multe oferte diferite din punct de vedere al prețului, al planimetriei, al locației etc., iar băncile sunt pregătite să îi sprijine pe viitorii proprietari cu mijloace de creditare, oferind numeroase programe cu condiții flexibile și avantajoase.

Avantajele proprietății imobiliare pe piața primară includ: 

Utilizarea tehnologiilor moderne de construcție. Clădirile noi, chiar și cele de clasă economică, sunt calitativ diferite comparative cu cele vechi. Tehnologia fațadelor este utilizată în construcții pentru a menține căldura în interiorul încăperilor. Noile metode de construcție fac posibilă reducerea costurilor pentru facilități. Căldura în timpul perioadei reci este asigurată de radiatoare cu control termostatic, care permit economii semnificative la încălzire în timpul iernii.

Planimetrii mai bune, mai confortabile și mai bine gândite în comparație cu cele din epoca sovietică. Cerințele actuale în materie de spațiu includ utilizarea inteligentă a spațiului de locuit, funcționalitate, confort și soluții inteligente. Unul dintre avantajele unei clădiri noi este acela că puteți cumpăra un apartament cu planimetrie liberă și puteți planifica singuri camerele. Pentru acest avantaj, care este important pentru oamenii creativi și pretențioși, dezvoltatorii cresc prețul acestor locuințe. În clădirile noi, practic nu există camere cu trecere din una în alta, este dressing (sau garderobă) și sunt mai multe camera de baie. Chiar și apartamentele din clădirile noi au o suprafață mai mare. De exemplu, o locuință cu două dormitoare este comparabilă cu un apartament de tip „Hrușciovka” cu trei dormitoare.

Un nivel mai ridicat de securitate. Ascensoare care funcționează bine, materiale incombustibile și cabluri electrice de înaltă calitate.

Preț accesibil. Ratele reduse ale dobânzii și programele speciale de loialitate fac locuințele de acest gen și mai accesibile.

Teritoriu adiacent bine amenajat, infrastructură dezvoltată, vecini buni și lipsa gândacilor de bucătărie. Dezvoltatorii au întotdeauna grijă de terenurile adiacente clădirilor noi, indiferent de segmentul de preț, și fac tot posibilul ca să le amenajeze. Toate complexele locative moderne au o infrastructură bine dezvoltată, cu magazine, locuri de recreere și terenuri de sport.

Apartamentele din clădirile noi atrag familiile tinere și înstărite.