Apart Imobil Telefon

Despre noi

Vă salută echipa Apart Imobil! Prestăm un spectru larg de servicii imobiliare de înaltă calitate, protejând interesele clienților noștri și asigurând legalitatea incontestabilă a tranzacțiilor, indiferent de care parte a achiziției vă aflați.

Împreună cu noi, achiziția imobilelor în clădirile noi din capitală, dar și din afara ei, devine extrem de profitabilă, eficientă și comodă. Ofertele unice, asistența profesională a tranzacțiilor de către specialiștii noștri – toate acestea garantează faptul că fiecare client va putea găsi un loc în care să se poată simți acasă!

Deja de mai mulți ani, avem o colaborare frumoasă cu Basconslux SRL – una dintre cele mai cunoscute companii de construcții de pe piața din Republica Moldova. Am realizat mii de tranzacții de succes. Am câștigat recunoștință și zâmbete pe chipul clienților noștri din țară și de peste hotare.

Apart Imobil Despre noi

Misiunea noastră

Misiunea companiei noastre este să creăm un model calitativ nou de prestare a serviciilor pe piața imobiliară, precum și să oferim clienților oportunitatea de a achiziționa locuințe de calitate la prețuri accesibile.

Pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri, ne asumăm sarcini precum proiectarea, lucrările de finisare și decorarea apartamentelor. Asta fiindcă noi credem că fiecare dintre clienții noștri are nevoie de timp liber și că fiecare dintre ei este o individualitate.

Înțelegem și ținem cont de dorințele și nevoile clienților noștri, astfel încercăm să le arătăm cât de ușor este să transformi un vis realitate!

Valorile noastre

Suntem întotdeauna orientați către client, realizăm proiecte unice de apartamente și facem reparații, folosind materiale de înaltă calitate. Colaborarea cu noi vă permite să beneficiați de cele mai bune prețuri și oferte unice. Cu noi, puteți avea încredere că tranzacțiile efectuate sunt legitime, sigure și corecte.

Suntem receptivi față de dorințele clienților noștri. Monitorizăm cu atenție situația de pe piața imobiliară a capitalei și cea regională. Suntem întotdeauna gata să vă prestăm serviciile noastre cu promptitudine, competență și bună-credință. Dacă doriți să cumpărați un apartament, la noi veți găsi cele mai complete informații despre toate ofertele, iar agentul nostru imobiliar vă va răspunde la toate întrebările, va organiza o vizionare și vă va însoți în toate etapele până la încheierea cu succes a tranzacției.

Pentru fiecare dintre noi, imobilele au un sens aparte. Credoul nostru este “o viață plină de realizări, armonie în familie și investiții profitabile”. 

DESPRE ECHIPĂ

Personalul companiei de investiții în imobiliare „Apart Imobil” este o echipă de profesioniști care pot rezolva cu ușurință orice problemă locativă. Abordăm problemele într-un mod cuprinzător, selectând pentru fiecare client în parte oferta cea mai potrivită de pe piață și, lucrul cel mai important, unică.

Achiziția unui imobil este întotdeauna un pas foarte important. Această decizie crucială o puteți lua împreună cu un partener de încredere – сompania de investiții în imobiliare Apart Imobil.