Apart Imobil Telefon

Beneficiile utilizării unui duș igienic

02.03.2022

Dușul igienic a rămas mult timp un element neobservat în lumea instalațiilor sanitare, până când a fost remarcat de turiștii din țările nordice. Locuitorii Norvegiei și Finlandei îl instalează nu doar în propriile case, ci și în locuri publice. Informațiile despre aceste echipamente utile s-au răspândit rapid în alte țări și de atunci dușul igienic a devenit un atribut comun. În momentul de față, nu există nicio dificultate în a cumpăra un astfel de element și a-l instala în casă.

Care sunt beneficiile acestui tip de duș?

  1. Dimensiunile mici. Un astfel de duș poate fi instalat cu ușurință într-o încăpere mică, unde este imposibil de pus un bideu. Are o construcție foarte compactă, care nu ocupă mult spațiu.
  2. Simplitate în utilizare. Construcția simplă permite chiar și copiilor mici să folosească dușul. Furtunul este situat aproape de toaletă, făcându-l ușor de utilizat. Este foarte convenabil ca proprietarul să poată controla temperatura apei cu propria sa mână, la fel și să aleagă singur furtunul de lungimea necesară.
  3. Igienă cu confort. Un corp curat este cheia sănătății. Utilizarea regulată a dușului igienic vă va ajuta să vă mențineți curat și să vă protejați de infecții, menționează cercetătorii.
  4. Aspect elegant. Având dimensiuni compacte și o metodă convenabilă de funcționare, dușul igienic se va potrivi cu succes în interiorul oricărei camere de baie.
  5. Versatilitate. Este comod faptul că dispozitivul poate fi folosit nu numai în scopul propus, ci și pentru curățare sau, de exemplu, pentru curățarea chiuvetei.
  6. Costuri accesibile de instalare. Costul setului este mult mai mic decât instalarea unui bideu.

Dușul igienic este un dispozitiv foarte convenabil și util, care vă permite să simplificați procedurile de igienă, să economisiți spațiu util în camera de baie și să aveți o încăpere practică și funcțională.