Apart Imobil Telefon

Magazine de iluminat din Moldova

07.16.2021

Acum douăzeci de ani, nu era simplu să găsești o lustră cu adevărat bună. Iar dacă totuși stăpânul casei reușea să capete una, ea devenea o adevărata mândrie și era folosită zeci de ani în șir, chiar dacă în încăpere mai aveau loc schimbări de decor și aceasta nu se mai potrivea. În prezent, corpurile de luminat nu mai sunt un lux — puteți găsi de orice fel, pentru orice gust și buget. Deja vă rămâne să aranjați lustra sau plafonul acolo unde aveți nevoie.  Apart imobil vine cu o listă de magazine de iluminat: 

  • https://daslight.md/ru

Compania DASLight s-a impus ca un furnizor de nădejde și ca reprezentant al echipamentelor de iluminat de înaltă calitate în Moldova. Compania noastră poate satisface și realiza solicitările oricărui client. Avem o abordare individuală a fiecărui client, iar fiecare comandă este unică pentru noi.

Chișinău, str. Uzinelor, 15/4

Telefon

+373 (22) 811 803

  • https://lumimax.md/ru/

Compania este unul dintre cei mai mari furnizori de iluminat decorativ din Republica Moldova. Operăm din 2013, timp în care am reușit să stabilim parteneriate cu cei mai mari vânzători de corpuri de iluminat și cu cele mai renumite companii de design. Am iluminat cu succes multe estaurante, case de lux și apartamente confortabile.

Chișinău, bd. Decebal, 23/1

+373-78-582-737

  • https://rafidecor.md/

COMPANIA „RAFI DECOR” lucrează cu cei mai buni producători europeni care utilizează materiale de înaltă calitate.

+373 079 900 400

Compania „Led Market” oferă clienților confort, experiență și alegerea iluminatului de înaltă calitate pentru ca să vă simțiți fericiți și încrezători în procesele de viață care au loc în locurile publice, la serviciu sau acasă.

Chișinău, bd. Moscovei, 21

Mob.: 060886600

  • https://volta.md/

Compania Volta este importator și distribuitor oficial a peste 50 de branduri cunoscute: BOSCH, MAKITA, SCHNEIDER ELECTRIC, HIMEL, PHILIPS, FUMAGALLI, Lint, HOROZ ELECTRIC, YATO, TRIO LIGHTING, HAGEL, FIRMAN, REMESIS etc., cu un sortiment de peste 40 000 de produse.

Mob.:(+373 60) 53-53-53

  • https://ecocity.md/ru/

Compania Ecocity vă oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, special concepute pentru a satisface nevoile de iluminat ale instituțiilor industriale, comerciale, publice, precum  și ale spațiilor private.

Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân, 11

+373 79 022-099

Principalele domenii de activitate ale companiei sunt corpuri de iluminat pentru stradă, birou, uz industrial, benzi și module LED, precum și o gamă largă de cele mai noi modele de lămpi cu LED care au parametri ideali pentru a servi la iluminarea atât a ​​spațiilor industriale, cât și a celor rezidențiale.

str. Alexandru cel Bun 25

 (+373) 79 772222